SAMSUN / CANİK - Hasköy Ortaokulu

Eyl

Okulumuzda Beden Eğitimi öğretmenlerimiz nezaretinde öğrencilerin güne dinç, neşeli, zinde başlaması ve sağlıklı yaşam için alışkanlıklar edinmesi için ders başlangıcı öncesinde kültür fizik hareketleri gerçekleştirdik.

Eyl

Bursa'da 16-17 Eylül 2023 tarihinde düzenlenen, Lider Tırmanma yarışmasına, 5D sınıfından Hatice Serra Sayılır, en küçük sporcu olarak katılım sağladı.

Eyl

18 Eylül 2023 tarihi itibariyle 8. Sınıflar GÜNCEL Ders Programlarımız.

Eyl

18 Eylül 2023 tarihi itibariyle 7. Sınıflar GÜNCEL Ders Programlarımız.

Eyl

18 Eylül 2023 tarihi itibariyle 6. Sınıflar GÜNCEL Ders Programlarımız.

Eyl

18 Eylül 2023 tarihi itibariyle 5. Sınıflar GÜNCEL Ders Programlarımız.

Eyl

Görevlerinde göstermiş oldukları olağanüstü gayret ve çalışmalarından dolayı BAŞARI BELGESİ ile ödüllendirilen öğretmen ve memurumuza belgelerini Okul Müdürümüz Muammer ÇALIŞICI tarafından makamında verildi.

Öğretmenlerimiz ve memurumuzu başarılarından dolayı kutlar ve başarılarının devamını dileriz.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı ilk günü dolayısıyla öğrencilerimizle okul bahçemizde toplanıp özlemlerimizi gidermenin heyecanını yaşadık. Okul Müdürümüz Muammer ÇALIŞICI'nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, öğrencilerimiz ilk ders için kendi sınıflarına gittiler. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılımız bütün eğitim camiamıza hayırlı olsun.

Eyl

Okul Müdürümüz Muammer ÇALIŞICI başkanlığında 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurul toplantımızı okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirdik.