SAMSUN / CANİK - Hasköy Ortaokulu

Nis

Canik Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması'na katılım sağladık. Yarışmada bizleri başarıyla temsil ve ikincilikle tamamlayan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Filiz GÜNAYDIN ve Teknoloji Tasarım öğretmenimiz Elçin ELLİNCİ 5F sınıfı öğrencilerimiz ile şehrimize yeni kazandırılan Kent Müzesine kültür gezisi düzenlediler.

Mrt

8/F sınıfıyla Doğa ve Orman okulu gezimizi ve Canik Sıfır  Atık Köyü gezimizi gerçekleştirdik. Doğa ile iç içe geçen orman gezimiz, bahçe oyunlarımız ve nergis çiçeği dikimi ile güzel bir gün geçirdik. Sıfır atık köyüne giderek çevremizi korumamızın önemi ile ilgili  bilgi aldık.

Mrt

Öğretmenlerimiz Filiz Günaydın, Hasan Talan ve Elçin Ellinci tarafından hazırlanan "Geçmişten Gelen Samsun" adlı sergimizi gerçekleştirdik. Sergimiz bizi köklerimize, tarihimize, geçmişimize ve binlerce yıllık kültürümüze götüren bir sergidir.

Öğrencilerimiz sergimize katılan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Zahit Köseoğlu, Şube Müdürümüz Osman Sargut ve kıymetli okul müdürlerimiz ile Samsun'un kültürü hakkında sohbet ettiler.

Mrt

Okulumuzda 02 Mart 2024 Cumartesi günü II. dönem genel veli toplantısı yapıldı.

Mrt

28 - 29 Şubat 2024 tarihinde yapılan Ortaokullar arası Samsun il birinciliği yarışlarında okulumuz 8-E sınıfından Muhammet Emin YAVUZ 60 metre müsabakasında il 1. si olmuştur. Öğrencimize madalyasını Okul Müdürümüz Muammer ÇALIŞICI bayrak töreni öncesinde takdim etti. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Kudüs'ün" İzinde Bilinçlenme Yolculuğu Projesi" kampsamında okulumuzda dereceye giren öğrencilerimize Okul Müdürümüz Muammer ÇALIŞICI bayrak töreni öncesinde hediyelerini takdim etti.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Kudüs'ün" İzinde Bilinçlenme Yolculuğu Projesi" kampsamında okulumuzda dereceye giren öğrencilerimiz.

Şbt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü programımız için hazırlamış olduğumuz İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması'nda dereceye giren öğrencilerimiz.

1. 7G - Furkan UZUNTAŞ

2. 6A - Hilal Zülfiye ŞAHİN

3. 5A - Zeynep ÖZER

öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Şbt

Samsun Büyükşehir Belediyesi  Gençlik hareketi etkinliği kapsamında Hasköy Ortaokulu 7/A sınıfımızla Ladik Ambarköy açık hava müzesi ile Ladik Akdağ kayak merkezine gidilmiştir. Çocuklar için çok keyifli bir kültür gezisi olmuştur.

Şbt

Bakanlığımızca hazırlanan "Kahverengi Kokarca Mücadelesi Eylem Planı" doğrultusunda; 13.02.2024 Salı günü Kahverengi Kokarca zararlısına karşı okulumuz öğrencilerinin katılımı ile Canik İlçe Tarım Müdürlüğü personeli İbrahim YILMAZ, Melek ÖZDEMİR ve Ramazan AŞÇI tarafından 867 öğrencimize eğitim verilmiştir.

Şbt

Okul Müdürümüz Muammer ÇALIŞICI başkanlığında 2023-2024 Eğitim Öğretim 2. Dönem Öğretmenler Kurul toplantımızı okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirdik.

Şbt

05 Şubat 2024 tarihi itibariyle 8. Sınıflar GÜNCEL Ders Programlarımız.

Şbt

05 Şubat 2024 tarihi itibariyle 7. Sınıflar GÜNCEL Ders Programlarımız.